Sähköautojen latausasemat

Sähköautojen latausasemat kotiin, mökille tai taloyhtiön pihalle meiltä – toimialueenamme on koko Suomi

Saat meidän kauttamme laadukkaat sähköauton latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella ympäri Suomen. Tee sähköauton kotilataus helpoksi avullamme ja tilaa latausasema meiltä.

Valitse tehokas, turvallinen ja aikaa säästävä kotilatausasema sähköautollesi. Kodin sähköpistokkeita ei ole suunniteltu korkean tehon latauskuormaan, joten auton lataus kestää niiden kautta huomattavasti kauemmin kuin latausaseman avulla. Yhä useampi ostaakin nykyään latausaseman omaan kotipihaansa.

Tarjoamme hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset ratkaisut sähköauton lataamiseen kotona. Älykkäät järjestelmät tekevät lataamisesta tehokasta ja helppoa. Jos kiinnostuit, kysy lisää!

 

Tiesitkö? Taloyhtiöille myönnetään jopa 45 prosentin tuki, mikäli pihapiiriin ostetaan 5 tai useampia latausasemia. ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020–2022.

Muista myös tämä! Olet oikeutettu kotitalousvähennykseen palvelun työosuudesta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Hyödynnä myös rahoitus 0 % korolla, jopa 60 kuukaudeksi! Tarjoamme 0 % koron ilman avausmaksua, jopa 60 kuukaudeksi! Rahoituksessa ei ole muita kuluja, vain 5 euron käsittelymaksu kuukaudessa. Kysy lisää! 

Ota yhteyttä ›
Soita