Aurinkopaneelit

Kotiin

Aurinkoteho Oy toimittaa ja asentaa aurinkojärjestelmän kaiken kokoisiin koteihin asunnon koosta ja sähkönkulutuksesta riippumatta. Verkkoon kytkettävällä aurinkopaneelijärjestelmällä pystyy säästämään sähkölaskussa useita satoja euroja vuodessa. Samalla pienennät kotisi hiilijalanjälkeä. Asennamme aurinkopaneelit kotiin jopa yhdessä päivässä kaikkialle Suomeen.

Lue lisää ›

Yritys/Taloyhtiö

Meiltä saat niin pienet mökkipaketit, kotipaketit kuin suuret yhtiö-/yrityspaketitkin. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat akkupaketit. Aurinkopaneelijärjestelmä on moderni ja tehokas tapa pienentää yrityksesi tai taloyhtiön energiakustannuksia ja nostaa imagoa. Aurinkoteho toimittaa aurinkopaneelijärjestelmän yrityksille ja taloyhtiöille kaikkialle Suomeen.

Lue lisää ›

Maatila

Aurinkopaneelijärjestelmä on erinomainen ratkaisu maatalouteen. Järjestelmän tuotto on korkea ja tuotantotilat voivat hakea avustusta järjestelmälle. Näin järjestelmän takaisinmaksuaika jää lyhyeksi ja tilan hiilijalanjälki pienenee huomattavasti. Me toimitamme ja asennamme järjestelmät maatiloille kaikkialle Suomeen.

Lue lisää ›

Tuotteet

Laadukkaat aurinkopaneelit kaikenlaisiin koteihin ja kohteisiin – toimialueena koko Suomi. Aurinkoteho Oy on kotimainen uusiutuvan energian asiantuntija. Meiltä saat ratkaisut minne päin Suomea tahansa. Valikoimamme koostuu erittäin laadukkaista ja monipuolisista aurinkoenergiaratkaisuista – meiltä löytyy varmasti jokaiselle se oikea vaihtoehto.

Lue lisää ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Soita