Aurinkopaneelit mökille

Kustannustehokkaat aurinkopaneelit mökille

Ne asentaa aurinkoenergian ammattilainen - Aurinkoteho Oy!
 

Aurinkopaneelit ovat yhä suositumpi valinta mökkien energianlähteeksi. Ne tarjoavat ympäristöystävällisen ja pitkäaikaisen ratkaisun sähköntarpeeseen, mikä tekee mökkielämästä entistä mukavampaa ja ekologisempaa. Hankinta käy vaivattomasti niin sähköttömään kuin jo sähköistettyyn mökkiin.

Meillä on yli 1500 kohteen kokemus aurinkovoimaloiden toimittamisesta ja alan parhaat, Scanofficen tuotteet. Missä tahansa Suomessa oletkaan, saat aurinkopaneelit mökillesi varmalla ja nopealla toimituksella – asennus hoituu jopa 1 päivässä!

Kaikki tämä voidaan saada aikaan 0% rahoituksella!
 

Kysy lisää rahoituksesta tästä!

MIKSI AURINKOPANEELIT MÖKILLE?

 

  • Ympäristöystävällisyys: Aurinkopaneelit tuottavat sähköä uusiutuvasta energianlähteestä ilman päästöjä. Tämä on erinomainen tapa pienentää hiilijalanjälkeä ja suojella ympäristöä.
  • Riippumattomuus sähköverkosta: Mökkien sijainti saattaa usein olla kaukana sähköverkosta, mikä tekee sähköliittymän hankkimisesta kallista. Aurinkopaneelit mahdollistavat omavaraisuuden, jolloin sähköä on saatavilla silloinkin, kun verkkoyhteys puuttuu.
  • Kustannussäästöt: Vaikka aurinkopaneelien hankintakustannukset saattavat aluksi tuntua suurilta, ne maksavat itsensä takaisin ajan myötä alentuneina sähkölaskuina. Lisäksi aurinkopaneelien huoltokustannukset ovat alhaiset, ja niiden käyttöikä on pitkä.
  • Helppokäyttöisyys ja monipuolisuus: Nykyaikaiset aurinkopaneelijärjestelmät ovat helppokäyttöisiä ja vaativat vain vähän huoltoa. Paneelit voidaan asentaa katolle, seinille tai maahan, ja ne voivat tuottaa sähköä kaikkiin mökin tarpeisiin valaistuksesta kodinkoneisiin.

 

Kun aurinkoenergia mökillesi kiinnostaa, toimi näin:

 

  1. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi.
  2. Sovitaan mahdollinen veloitukseton kartoituskäynti tai käydään asiaa läpi puhelimessa.
  3. Tarjous ja sopimus.
  4. Asennus avaimet käteen -periaatteella jopa 1 päivässä (toimitus noin 2 viikon päästä sopimuksesta).

Aurinkopaneeleiden asennustyön osuus on vähennyskelpoista.

Mahdollisuus myös erittäin edulliseen rahoitukseen, jossa jopa 5 vuotta 0% korolla (ainoastaan 5 €/kk käsittelymaksu)!
 

Miksi valita mökin aurinkopaneeleiden toimittajaksi meidät?

Teemme aina tarkan mitoituksen. Huomioimme mökkisi tarpeen, paneeleiden asennukseen vaikuttavat ilmansuunnat, kattojen kunnon ja käytössä olevan lämmitysjärjestelmän. 

Asennukset suorittaa Aurinkotehon oma tiimi, joilla on varsin monipuolinen sekä pitkä kokemus erilaisista asennuksista. He tekevät huolellista, turvallista työtä käyttäen vain parhaimpia tuotteita. Asennustakuu on 7 vuotta. 

Kun tilaat voimalan meiltä, saat myös alan parhaimmat laitteet: Scanofficen aurinkopaneelit, joilla on pitkät takuut ja pohjoisen sääoloja sietävä korkea laatu. Lue lisää, miksi valita meidät aurinkosähkön toimittajaksi.

Lisäksi olemme yksi harvoista, joka pystyy tarjoamaan teille rahoituksen 0% korolla! Tutustu lisää ottamalla meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä ›
Soita