Aurinkopaneelit sinulle

Laadukkaat aurinkopaneelit meiltä ympäri Suomen

Aurinkoteho Oy on nimensä mukaisesti aurinkoenergian ja aurinkopaneeleiden vahva, kotimainen asiantuntija. 

Meiltä saat oman aurinkovoimalasi minne päin Suomea tahansa. Valikoimamme koostuu erittäin laadukkaista ja monipuolisista aurinkoenergiaratkaisuista, joten jokaiselle löytyy varmasti se oikea vaihtoehto, oli kyseessä sitten kotitalous, yritys tai maatila. Edustamme tuoreimman teknologian aurinkopaneeleita ja -järjestelmiä, päämerkkinämme huippulaatuinen Scanoffice. Omakotitalopaketit tai pienet mökkipaketit, meiltä löytyy, samoin suuret taloyhtiö- ja yrityspaketit. Saatavilla ovat myös laadukkaat akkupaketit!

Meiltä saa markkinoiden parhaimman rahoitus ratkaisun: Rahoitus 0% korolla! Ota yhteyttä!

Miksi hankkia aurinkopaneelijärjestelmä?

Sähkön hinta on vaihdellut runsaasti viimeisen 10 vuoden aikana ja nykytilanteessa vaihtelua on odotettavissa lisää. Uusiutuvalla aurinkoenergialla voit itse tuottaa omaa sähköäsi, jolloin sähköntuotto ei ole riippuvaista polttoaineen hinnoista saati muista sähkönsaantiin vaikuttavista heilahteluista. 

Pienennät hiilijalanjälkeäsi, sillä aurinkoenergia on täysin uusiutuvaa, ekologista energiaa. Siitä ei synny päästöjä eikä se kuluta luonnonvaroja. 

Huoltovapaat aurinkopaneelit eivät vaadi asennuksen jälkeen sinulta mitään. Aurinkopaneelijärjestelmän käyttöikä voi olla jopa 30–40 vuotta, joten kyseessä on pitkäikäinen hankinta!

 

Mitä maksaa aurinkopaneelit? Me kerromme! Toimi näin:

  1. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi.
  2. Sovitaan mahdollinen veloitukseton kartoituskäynti tai käydään asiaa läpi puhelimessa.
  3. Laadimme tarjouksen ja halutessasi solmimme sopimuksen.
  4. Asennus avaimet käteen -periaatteella hoituu jopa päivässä.

Muistathan, että mikäli haluat aurinkopaneelit kotiisi, asennustyön osuus on kotitalousvähennyskelpoista! Mahdollisuus myös erittäin edulliseen rahoitukseen. Jopa 5 vuotta 0 % korolla (ainoastaan 5 €/kk käsittelymaksu).

Pyydä tarjous

Paljonko säästöä aurinkopaneeleilla? Jopa satoja euroja vuodessa!

Verkkoon kytkettävällä aurinkopaneelijärjestelmällä pystyt säästämään sähkölaskussa useita satoja euroja vuodessa. Paneeleiden tuottoa saat seurattua kätevällä sovelluksella puhelimen tai tabletin kautta. Ja koska aurinkopaneeleiden käyttöikä on pitkä, ehtii aurinkovoimala maksaa itsensä takaisin hyvissä ajoin, jonka jälkeen paneelit tuottavat sähköä ilmaiseksi. 

Suomen pimeä talvi ei ole este aurinkoenergian tehokkaalle tuotannolle. Tuotantopotentiaali onkin Suomessa lähes sama kuin Keski-Euroopassa. Kesän pitkät ja valoisat päivät kompensoivat pimeää aikaa.

Pyydä tarjous

Miksi hankkisit aurinkopaneelit kotiin juuri meiltä?

Mitoitamme kohteesi huolellisesti ja otamme huomioon sähkönkulutuksesi, ilmansuunnat, katon kunnon ja lämmitysjärjestelmäsi. Aurinkopaneelit voidaan asentaa käytännössä millaiseen kohteeseen tahansa katto- tai maa-asennuksella. 

Asennukset suorittaa Aurinkotehon tarkkaan valitsemat kumppanit, joilla on erittäin monipuolinen ja pitkä kokemus erilaisista asennuksista. Näin työ tulee hoidetuksi asianmukaisesti vain parhaita telineitä ja kiinnitysjärjestelmiä käyttäen. Asennustakuu on 7 vuotta.

Toimimme Scanoffice Oy:n jälleenmyyjänä, joten takuut ovat pitkät ja tuotteet huippulaadukkaita! Lue vielä lisää, miksi valita meidät aurinkosähkön toimittajaksi.

Lisäksi olemme harvoista, joka pystyy tarjoamaan teille rahoituksen 0% korolla! Tutustu lisää ottamalla meihin yhteyttä

Katso alla olevat videot niin saat vinkkejä aurinkosähköjärjestelmän suunnitteluun ja hankkimiseen sekä miten teemme asennuksia.

Aurinkopaneelien suunnittelu ja hankintapäätös

Aurinkopaneelijärjestelmien asennus

Soita