Aurinkoenergia

Aurinkoenergia on vastuullista, ympäristöystävällistä ja erittäin kustannustehokasta.

Aurinkoenergian käyttö on Suomessa tällä hetkellä voimakkaassa kasvussa. Tähän vaikuttaa sähkön jatkuva hinnan vaihtelut ja kiinnostus vihreämpään energiantuottoon. Aurinkopaneeleiden mahdollistavalla sähköntuotolla kuluttaja säästää rahaa ja ympäristöä, sillä auringosta saatava energia on uusiutuvaa energiaa, jota saa tuotettua itse eli sähköverkosta ostettavaa sähköä tarvitaan vähemmän. 

Suomessa aurinkoenergian tuotantopotentiaali on erittäin hyvä – yhtä hyvä kuin Keski-Euroopan mailla. Pitkä ja valoisa kesä kompensoi talviaikamme heikompaa tuottoa aurinkoenergian suhteen.

RAHOITUS 0% KOROLLA JOPA 60 KUUKAUDEKSI!

Tarjoamme 0 % koron ilman avausmaksuja jopa 60 kuukaudeksi.! Rahoituksessa ei ole muita kuluja, vain 5 euron käsittelymaksu kuukaudessa! Tätä et monelta muulta alan toimijalta saa, joten ota yhteyttä!

Mitä on aurinkoenergia, entä miten aurinkoenergia syntyy?

Aurinkoenergia on tapa tuottaa sähköä, jossa hyödynnetään aurinkopaneeleita. Auringon säteilemä energia koostuu pienistä säteilyhiukkasista, fotoneista, joiden osuessa aurinkopaneeleihin alkaa muodostua tasavirtaa. Aurinkopaneelijärjestelmään kuuluva invertteri muuttaa edelleen tasavirran rakennuksessa käytettäväksi vaihtovirraksi.

Paneelit asennetaan talon katolle tai maahan huomioiden ilmansuunta sekä asennuskulma. Oikea asennus on tärkeää, jotta paneelit tuottavat sähköä mahdollisimman tehokkaasti. Myös mitoitus kunkin kohteen mukaan on huomioitava aurinkoenergian tuotannossa.

Aurinkosähkö on puhdasta, uusiutuvaa ja rajatonta energiaa

Aurinkosähkö on jatkuvasti uusiutuvaa energiaa. Siis ekologista ja ympäristöystävällistä, puhdasta energiaa. Kun paneeleilla tuotetaan sähköä, ei ilmaan vapaudu haitallisia kasvihuonekaasupäästöjä. Aurinkosähkön tuottaminen ei vaadi myöskään polttoaineita eli sähköntuotto ei ole riippuvainen polttoainetoimituksista saati niihin liittyvistä hinnanvaihteluista.

Valjasta aurinkoenergia mahdollisimman mittavaan omavaraiseen sähköntuottoon

Aurinkoenergialla voi päästä jopa täysin omavaraiseen sähköntuottoon. Tämä vaatii fiksua suunnittelua ja kokeneen ammattilaisen ratkaisuja.

Meillä Aurinkoteho Oy:ssä on markkinoiden parhaimmat tuotteet ja 1000 kohteen kokemus oman aurinkovoimalasi hankintaan – tutustu esimerkiksi aurinkopaneeleihin kotiin. Kerromme mielellämme lisää aurinkoenergian periaatteista, kannattavuudesta sekä siitä, missä mitoin aurinkosähköä voidaan hyödyntää omakotitaloissa sekä muissa kiinteistöissä.

Ota yhteyttä ›
Soita