KATTOPINNOITUS

Ormax%20logo_edited.png

Aurinkotehoa pinnoittaa kattosi parhaalla pinnoitteella Ormax Pro:lla  sekä tekee muut huoltotyöt Ormaxin tuotteilla.

Tuplaa kattosi käyttöikä kattopinnoituksella

Rakennusten kattopinnat ovat Suomen ilmasto-olosuhteissa kovilla. Vesisade, ilmasta tiivistyvä kosteus ja lumen sulamisvesi kastelevat kattopintoja. Yhdessä ilman epäpuhtauksien kanssa kosteus aiheuttaa rapautumista ja mikrobien kasvua tiilikatoissa. Siksi onkin ehdottoman tärkeää, että katonpesu ja pinnoitus hoidetaan hyvissä ajoin kuntoon.

Katto1.png

Ilmainen kartoitus kertoo kattosi kunnon

AurinkoTehoa on kotimainen vesikattojen puhdistuksiin ja pinnoituksiin erikoistunut yritys. Palveluihin kuuluvat tiilikattojen puhdistukset ja pinnoitukset takuutyönä, tarvittaessa saat kattohuollon ja aurinkopaneelit  ”avaimet käteen”-periaatteella.

AurinkoTehoa huoltaa ja pesee suomalaisia kattoja ja lisää niiden elinikää ilman massiivisia remontteja. Toimimme valtakunnallisesti ja teemme yhteistyötä alueellisten isännöitsijä- ja suunnittelutoimistojen sekä omakotiyhdistysten kanssa.

Olemme paikallinen, asiakasta kuunteleva toimija, jonka palvelupalettiin kuuluu asiakkaalle veloitukseton kartoituskäynti. Se tarkoittaa, että asiantuntijamme arvioi katon kunnon ja antaa asiakkaalle kustannusarvion– oli sitten kyse omakotitalosta, asunto- tai kiinteistöosakeyhtiöstä.

Kattoasiantuntijoidemme ammattitaidon hyödyntäminen on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi, toimitusjohtaja Petri Rinkinen kertoo

Monta syytä huolehtia kattosi kunnosta:

On selvää, että kiinteistön omistaja ei välttämättä mielellään nouse katon harjalle toteamaan tilannetta ja tästä syystä katto jää usein huonolle tolalle.

– On hyvä muistaa, että se on hyvin näkyvä osa rakennusta, jonka siisteys luo mielikuvaa rakennuksen kunnosta ja arvosta. Säännöllisellä puhdistuksella ja pinnoituksella voidaan nostaa myös kiinteistön arvoa.

Kun katto pestään ja käsitellään kasvustontorjunta-aineella, katolle muodostuu pitkäaikainen suoja, jonka jälkeen sammalet ja muu kasvusto eivät kasva ja vaurioita katonpintarakennetta. AurinkoTehon lähtökohtana on myös ekologisuus ja katon uusio käyttö. Kun katon elinikää jatketaan pesulla ja pinnoituksella, vältetään katon purkamisesta ja remontoinnista aiheutuva materiaalijätteen synty. Kaikki käyttämämme puhdistusaineet ovat myös ekologisia.

AurinkoTehon menetelmällä pinnoitteella voidaan myös vaihtaa katonväriä, jolloin rakennuksen ulkoasu saa aivan uuden ilmeen.

Puhdas, pinnoitettu tiilikatto saa lisää elinikää

Kun tiilikatto pidetään pinnoitettuna, puhtaana, vettä ja kosteutta hylkivänä, pidentää se katon elinkaarta keskimäärin - 15–20vuotta.

Korkeapainepesun jälkeen puhtaaseen tiilikattoon matalapaineruiskulla levitettävä kasvuston torjunta-aine eliminoi sammaleen, jäkälän ja muiden kasvustojen juuret ja itiöt. Kasvustontorjunta-aine desinfioi tiilipinnat ja muodostaa pohjan tiilikatonsuoja-ainekäsittelylle tai pinnoitukselle.

Pinnoitus antaa katolle suojan kosteutta, rapautumista ja sammaleen sekä jäkälän kasvua vastaan. Samalla pinnoitteen korkealuokkaiset pigmentit antavat katolle pitkäikäisen värisävyn ja uutta vastaavan ulkonäön. Pinnoite on myös UV-suojattu, eli väri katolla säilyy pitkään.

– Katon pinnoitus on näin paras ja edullisin vaihtoehto kattoremontille, mikäli katon rakenteet ovat kunnossa.

 

 

Alan edelläkävijä ja yhteistyön rakentaja eri sidosryhmien kanssa

AurinkoTehoa vie aktiivisesti alan kehitystä eteenpäin.

Teemme yhteistyötä alan johtavien tuote- ja raaka-ainevalmistajien kanssa ja pystymme tarjoamaan poikkeuksellisesti kokonaisratkaisut kiinteistönomistajille katon ja hormin huollosta uusimpaan aurinkotekniikkaan Avaimet Käteen-periaatteella, Rinkinen vinkkaa.

Katto harmaa.webp
WhatsApp Image 2020-05-16 at 11.04.06.jp

AURINKOTEHOA PALVELEE SEURAAVASTI, PALVELUKUVAUS:

Kirjallinen tarjous: Mikäli tarkastuksessa ilmenee huoltotarpeita, niin edustajamme laskee halutessasi kirjallisen tarjouksen työstä.

 

Kiinteä hinta: Tarjous sisältää kiinteän hinnan tehtävästä työstä. Hinta sisältää kaiken työn ja materiaalin, eli mitään yllättäviä kuluja ei pääse muodostumaan. Tarjoukselle erittelemme jo valmiiksi kotitalousvähennyksen osuuden, jonka voitte hyödyntää.

 

Kattopinnoitus: Kattopinnoitus pitää sisällään huolelliset suojaus- ja pohjatyöt sekä itse pinnoituksen. Käyttämämme pinnoitusaineet ovat markkinoiden johtavan pinnoiteainevalmistajan tuotteita. Pitkä ja vankka kokemus alalta tekeekin meistä alan suurimpia toimijoita. Pinnoitustyön kesto on noin 2 päivää.

 

Lopputarkastus: Asentajamme tarkastaa kaikki työvaiheet ja lopputuloksen yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Takuut: Myönnämme työlle ja materiaalille 5 vuoden takuun. Lopputarkastuksen jälkeen takuut astuvat voimaan.