Kustannustehokkaat aurinkopaneelit maatiloille koko Suomen alueelle

Ne asentaa aurinkoenergian edelläkävijä Aurinkoteho Oy!

Maatilojen sähkönkulutus on runsasta, jolloin omavarainen sähköntuotto on enemmän kuin tervetullutta. Uusiutuva aurinkoenergia on tähän mainio ratkaisu, joka samalla vie tilallista kohti ilmastoystävällistä toimintaa. Aurinkovoimalan hankkimista tilasi tarpeisiin helpottaa maatalouden investointituki! Hankinta käy vaivattomasti myös oikean kumppanin kanssa – Aurinkoteho Oy:n avulla. Meillä on 1000 kohteen kokemus aurinkovoimaloiden toimittamisesta ja alan parhaat, Scanofficen tuotteet. Missä tahansa Suomessa oletkaan, saat aurinkopaneelit maatilallesi varmalla ja nopealla toimituksella – asennus hoituu jopa 1 päivässä!

Kaikki tämä voidaan saada aikaan 0% rahoituksella!

Kysy lisää rahoituksesta tästä!

Miksi aurinkopaneelit maatilalle?

Aurinkopaneelijärjestelmä on erinomainen ratkaisu maatalouden sähköntuottoon. Järjestelmän tuotto on korkea, ja tuotantotilat voivat hakea avustusta järjestelmän hankintaan. Näin takaisinmaksuaika jää lyhyeksi. 

Tilallinen pystyy pienentämään sähkölaskuja oman aurinkovoimalan avulla. Sähkön hinnannousu on ollut viimeisen 10 vuoden aikana noin 5 % ja nousua on odotettavissa lisää. 

Maatilan hiilijalanjälki pienenee huomattavasti, kun sähkön tuottamiseen käytetään uusiutuvaa, päästötöntä aurinkoenergiaa. 

Aurinkopaneelijärjestelmän käyttöikä voi olla 30–40 vuotta eivätkä paneelit vaadi käytännössä mitään huoltoa. Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä!

Kun aurinkoenergia maatilallesi kiinnostaa, toimi näin:

  1. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi.
  2. Sovitaan mahdollinen veloitukseton kartoituskäynti tai käydään asiaa läpi puhelimessa.
  3. Tarjous ja sopimus.
  4. Asennus avaimet käteen -periaatteella jopa 1 päivässä (toimitus noin 2 viikon päästä sopimuksesta).

Aurinkopaneeleiden asennustyön osuus on vähennyskelpoista. Mahdollisuus myös erittäin edulliseen rahoitukseen, jossa jopa 5 vuotta 0 % korolla (ainoastaan 5 €/kk käsittelymaksu)!

Panosta uusiutuvaan energiaan ja säästä rahaa – maatalouden investointituki aurinkosähköön on apunasi!

Maatilat voivat saada rahallista tukea energiatuotannon uudistamiseen ja peruskorjaukseen, kuten aurinkopaneeleiden hankintaan. Tukea saa 30–50 % tilanteesta riippuen, lue lisää ely.fi-sivustolta tai kysy meiltä tietoa, me neuvomme!

Sähköverkkoon kytkettävällä aurinkopaneelijärjestelmällä tilallisen on mahdollista säästää jopa useita satoja euroja vuodessa. Mikäli sähköntuotosta jää yli omiin tarpeisiin, siitä saa hyvän, pörssisähkön mukaisen myyntihinnan. Me toimitamme ja asennamme aurinkojärjestelmät kaiken kokoisiin maatiloihin ja sähköntuottotarpeisiin. Paneeleiden tuottoa voit seurata mistä tahansa puhelimeesi asennettavalla sovelluksella tai tabletilla. 

Tiesitkö, että Suomen pimeä talvi ei tarkoita, etteikö aurinkoenergiaa pystyttäisi tuottamaan tehokkaasti? Kesän valoisat, pitkät päivät kompensoivat pimeää vuodenaikaa, ja itse asiassa tuotantopotentiaali on pohjolassamme melkein sama kuin Keski-Euroopassa.

Miksi valita maatilan aurinkopaneeleiden toimittajaksi meidät?

Teemme aina tarkan mitoituksen. Huomioimme tilasi sähkönkulutuksen, paneeleiden asennukseen vaikuttavat ilmansuunnat, kattojen kunnon ja käytössä olevan lämmitysjärjestelmän. 

Asennukset tulevat tarkkaan valitsemiltamme yhteistyökumppaneilta, joilla on varsin monipuolinen sekä pitkä kokemus erilaisista asennuksista. He tekevät huolellista, turvallista työtä käyttäen vain parhaimpia tuotteita. Asennustakuu on 7 vuotta. 

Kun tilaat voimalan meiltä, saat myös alan parhaimmat laitteet: Scanofficen aurinkopaneelit, joilla on pitkät takuut ja pohjoisen sääoloja sietävä korkea laatu. Lue lisää, miksi valita meidät aurinkosähkön toimittajaksi.

Lisäksi olemme harvoista, joka pystyy tarjoamaan teille rahoituksen 0% korolla! Tutustu lisää ottamalla meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö