Laadukkaat aurinkopaneelit kaikenlaisiin koteihin ja kohteisiin – toimialueena koko Suomi

Aurinkoteho Oy on nimensä mukaisesti aurinkoenergian ja aurinkopaneelien vahva asiantuntija. Palvelemme niin kuluttajia kuin yrityksiä ja taloyhtiöitäkin avaimet käteen -periaatteella.

Aurinkoteho Oy on kotimainen uusiutuvan energian asiantuntija. Meiltä saat ratkaisut minne päin Suomea tahansa. Valikoimamme koostuu erittäin laadukkaista ja monipuolisista aurinkoenergiaratkaisuista – meiltä löytyy varmasti jokaiselle se oikea vaihtoehto. Tuotevalikoimamme muodostuu viimeistä teknologiaa olevista aurinkopaneeleista ja -järjestelmistä. Meiltä saat niin pienet mökkipaketit, kotipaketit kuin suuret yhtiö-/yrityspaketitkin. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat akkupaketit.

 

Miksi aurinkopaneeli maatilalle?

 • Aurinkopaneelijärjestelmä on erinomainen ratkaisu maatalouteen.
 • Järjestelmän tuotto on korkea ja tuotantotilat voivat hakea avustusta järjestelmälle. Näin järjestelmän takaisinmaksuaika jää lyhyeksi ja tilan hiilijalanjälki pienenee huomattavasti.
 • Me toimitamme ja asennamme järjestelmät maatiloille kaikkialle Suomeen.
 • Sähkön hinta on noussut keskimäärin 5% viimeisen 10 vuoden aikana ja nykytilanteessa nousua on odotettavissa lisää.
 • Sinulla on nyt mahdollisuus pienentää hiilijalanjälkeäsi ja hyödyntää 100-prosenttisesti uusiutuvaa aurinkoenergiaa maatilasi sähköntuotannossa.
 • Asennamme aurinkopaneelit maatiloihin jopa yhdessä päivässä kaikkialle Suomeen. Järjestelmä maksaa itsensä takaisin nopeasti.
 • Aurinkopaneelijärjestelmän käyttöikä voi olla jopa 30-40 vuotta ja paneelit ovat käytännössä huoltovapaita.

Ota yhteyttä »

 

Toimi näin

 1. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi
 2. Sovitaan mahdollinen veloitukseton kartoituskäynti tai käydään asiaa läpi puhelimessa
 3. Tarjous ja sopimus
 4. Asennus avaimet käteen periaatteella jopa päivässä (toimitus noin 2 viikon päästä sopimuksesta)

Muista, että mikäli haluat aurinkopaneelit maatilalle, asennustyön osuus on vähennyskelpoista!

Mahdollisuus myös erittäin edulliseen rahoitukseen. Jopa 5 vuotta 0% korolla! (ainoastaan 5€/kk käsittelymaksu)

Ota yhteyttä »

Säästöä satoja euroja vuodessa!

Aurinkotehoa Oy toimittaa ja asentaa aurinkojärjestelmän kaiken kokoisiin maatiloihin koosta ja sähkönkulutuksesta riippumatta. Verkkoon kytkettävällä aurinkopaneelijärjestelmällä pystyy säästämään sähkölaskussa useita satoja euroja vuodessa. Samalla pienennät maatilasi hiilijalanjälkeä. Nykyisin myös ylimääräisestä tuotannosta maksetaan hyvää hintaa myydessäsi ylituotannon.

Saat seurattua paneelien tuottoa kätevällä sovelluksella. Pystyt seuraamaan paneelien tuotantoa kätevällä sovelluksella puhelimen tai tabletin kautta. Sovellus vaatii toimiakseen hyvän nettiyhteyden.

Aurinkopaneelit voidaan asentaa käytänössä millaiseen kohteeseen tahansa. Aurinkopaneelit voidaan asentaa esimerkiksi katolle tai maa-asennuksella.

Suomen pimeä talvi ei ole este aurinkoenergian tehokkaalle tuotannolle.

Tuotantopotentiaali onkin Suomessa lähes sama kuin Keski-Euroopassa. Kesän pitkät ja valoisat päivät kompensoivat pimeää aikaa.

Valitse aurinkojärjestelmän toimittajaksi Aurinkotehoa

Mitoitamme kohteesi tarkasti ja otamme huomioon esimerkiksi sähkönkulutuksesi, ilmansuunnat, katon kunnon, lämmitysjärjestelmäsi ja sähkönkäyttösi.

Asennuksen suorittaa Aurinkotehoa yhteistyökumppani Paneelipojat Oy. Asennustakuu 7 vuotta.

Asennus tehdään erittäin laadukkaasti ja tehokkaasti. Paneelipojilla on erittäin monipuolinen ja pitkä kokemus erilaisista asennuksista, joten työ tulee hoidettua erittäin tarkasti ja turvallisesti. Käytössä vain parhaita telineitä ja kiinnitysjärjestelmiä.

Aurinkotehoa toimii Scanoffice Oy jälleenmyyjänä. Joten kaikki takuu asiat ovat varmalla pohjalla ja tuotteet laadukkaita.

Ota yhteyttä »

Olit missäpäin Suomea tahansa, me palvelemme.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 

Jätä yhteydenottopyyntö