AurinkoTeho Oy on suomalainen aurinkopaneleeihin, aurinkosähköön, kattohuoltoihin, kattopinnoituksiin, kattoremontteihin, sähköremontteihin ja hormipinnoituksiin erikoistunut yritys.

Haemme myyjiä, yrittäjämyyjiä, asennusurakoitsijoita/ asentajia ja buukkaajaa. Tehtäväkuvaukset löytyvät alta ja tehtävään voi hakea alla olevalla lomakkeella luottamuksellisesti.

MYYJÄ

Etsimme energistä ja hyvällä asenteella työskentelevää myyjää Uudenmaan alueelle. Tuemme ja koulutamme sinut huippumyyjäksi. Mahdollisuus myös osakkuuteen.

 

Tarjoamme laadukkaita, luotettavia ja asiakaslähtöisiä palveluitamme valtakunnallisesti vuoden ympäri. Olemme mukana edistämässä uusiutuvan energian käyttöä ja tarjoamassa asiakkaillemme päästötöntä ja tuottoisaa aurinkosähköä alan edistyneimpien tuotteiden avulla. Erittäin vankan alan kokemuksemme perusteella pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen aurinkoenergiajärjestelmän, joka varmasti sopii kiinteistöön ja tarpeisiin. Aurinkoenergia on tuottoisa sijoitus tulevaisuuteen, jonka myötä kannamme huolta myös elinympäristöstämme ja hiilijalanjäljestämme.

 

Tarjoamme asiakkaillemme uusinta teknologiaa olevat aurinkopaneelit ja aurinkosähköratkaisut Suomessa, kansainväliset projektit sopimuksen mukaisesti. Kasvuvauhtimme on kovaa ja todellisille vastuunkantajille tarjoamme mielenkiintoisia etenemismahdollisuuksia talon sisällä. Rekrytoimme jatkuvasti uusia alan osaajia, joten ole ajoissa liikkeellä.

 

Tarjoamme sinulle:

 

- Vakituisen työn ja hyvät tulevaisuudennäkymät

- Hyvän ja kannustavan työsopimuksen ja palkkauksen (kuukauden budjettimyynnillä palkka n. 4000 euroa , myymällä enemmän palkkasi kasvaa huomattavasti)

- Loistavat tuotteet ja palvelut

- Nykyaikaiset työkalut, myynnin ja markkinoinnin tuen

- Pitkälle kehitetyn asiakashallintajärjestelmän

- Motivoituneen ja kannustavan työporukan

Edellytämme sinulta:

 

- Vastuullista ja asiakaslähtöistä asennetta

- Myyntiä

- Korkeaa työmoraalia

- Halua kehittyä ja mennä eteenpäin työuralla

 

Hae pikaisesti ja rohkeasti, sillä käynnistämme keskustelut sopivien ehdokkaiden kanssa ja koulutamme heidät menestymään tehtävässään. 

YRITTÄJÄMYYJÄ

Haemme yrittäjämyyjiä valtakunnallisesti myymään tuotteitamme ja palveluitamme. 

ASENNUSURAKOITSIJA/ ASENTAJA

Haemme yhteistyökumppania asentamaan ja urakoimaan palveluitamme. On mahdollista urakoida myös vain osaa palveluistamme valtakunnallisesti tai alueellisesti.

BUUKKAAJA

AurinkoTeho tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn, jossa olet timanttinen ensikontakti potentiaalisen asiakkaan ja työnantajan välillä. Pääset kohtamaan monipuolisesti asiakkaita ja yrityksiä puhelimitse ja rakentamaan verkostoja. Työ tarjoaa sinulle osaavan ja tsemppaavan työympäristön ja kannustavan palkan. Sinun on myös mahdollista kasvaa ja kehittyä urallasi! Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla.

Olet etsimämme tekijä, kun: 

  • olet tavoitteellinen ja päättäväinen puhelintyössä

  • sinulla on myynnillinen meininki

  • sinulla on kertynyt opinnoista tai aikaisemmasta työstäsi liiketoimintaymmärrystä

  • sinulla on kokemusta tai halua oppia puhelinmyynnistä tai buukkarin työstä

  • sinulla on perusosaaminen tietotekniikan kanssa

  • sinulla on pitkäjänteisyyttä

Hae pikaisesti ja rohkeasti, sillä käynnistämme keskustelut sopivien ehdokkaiden kanssa ja koulutamme heidät menestymään tehtävässään

Ura AurinkoTeholla 
arrow&v

Kiitos hakemuksestasi!