arrow&v

Vanha Kaarelantie 33A, 01610 Vantaa

Puh: 050 4719880

Email: info@aurinkotehoa.fi

© 2023 by AurinkoTehoa Oy. 

Miksi aurinkoenergia?

Olemme kuluttaneet loppuun uusiutuvat luonnonvarat tältä vuodelta. Ylikulutuksen suurimmat syyt johtuvat muun muassa energiankäytöstä rakennuksissa, liikenteessä ja teollisuudessa. Me suomalaiset käytämme luonnonvaroja merkittävästi maailman keskiarvoa enemmän. Olemme käyttäneet oman laskennallisen osuutemme maapallon luonnonvaroista loppuun jo huhtikuun 2019 alussa. Asumisen suhteen ylikulutukseen voi vaikuttaa vähentämällä asumisen päästöjä. Uusiutuvan ja päästöttömän energian hyödyntäminen asumisessa on merkittävä tekijä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Nyt on aika siirtyä sanoista tekoihin.

Katolla olevat aurinkopaneelit ovat erinomainen sijoituskohde, jolla saadaan varmaa riskitöntä tuottoa. Aurinkopaneelijärjestelmään investointi tuo tuottoa vuositasolla laskettuna 2-4 prosenttia ja vaikuttaa osaltaan myös kiinteistön arvon nousuun.

Aurinkoenergia

Aurinko on energianlähteenä pitkäkestoinen ja uusiutuva, jota emme voi ylikuluttaa. Aurinkoenergian hyödyntäminen vähentää riippuvuutta uusiutumattomista energiantuotannoista pienentäen hiilijalanjälkeä ja tuo säästöä asumiskustannuksiin. Aurinkoenergiateknologia on yksi maailman nopeimmin kasvavista teknologian aloista, jota kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Aurinkopaneelien käyttöikä on pitkä ja paneelit eivät vaadi aktiivista kunnossapitoa. Oma aurinkovoimalasi tuottaa aidosti kotimaista aurinkosähköä.