Laadukkaat aurinkopaneelit kaikenlaisiin koteihin ja kohteisiin – toimialueena koko Suomi

Aurinkoteho Oy on nimensä mukaisesti aurinkoenergian ja aurinkopaneelien vahva asiantuntija. Palvelemme niin kuluttajia kuin yrityksiä ja taloyhtiöitäkin avaimet käteen -periaatteella.

Aurinkoteho Oy on kotimainen uusiutuvan energian asiantuntija. Meiltä saat ratkaisut minne päin Suomea tahansa. Valikoimamme koostuu erittäin laadukkaista ja monipuolisista aurinkoenergiaratkaisuista – meiltä löytyy varmasti jokaiselle se oikea vaihtoehto. Tuotevalikoimamme muodostuu viimeistä teknologiaa olevista aurinkopaneeleista ja -järjestelmistä. Meiltä saat niin pienet mökkipaketit, kotipaketit kuin suuret yhtiö-/yrityspaketitkin. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat akkupaketit.

 

Räätälöidyt ratkaisut erilaisiin kohteisiin

Teemme tarkan kartoituksen kaikille kohteille ja laskemme kohteeseen juuri oikean kokoisen järjestelmän. Räätälöimme ratkaisumme aina asiakaskohtaisesti. Aurinkopaneelien kannattavuuden ja takaisinmaksuajan ratkaisee kohteen oikea mitoitus ja siksi se on erittäin tärkeää.

Saat meiltä markkinoiden tehokkaimmat ratkaisut aina kustannustehokkaaseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Kaikilla paneeleillamme on vähintään:

  • 12 vuoden mekaaninen takuu
  • 25 vuoden tehontuottotakuu
  • inverttereillä 10 vuoden takuu
  • kotitalouksien asennustakuu 7 vuotta, yhtiö- ja yrityskohteissa 10 vuotta

Meillä asennuksen suorittavat aina luotettavat ammattilaiset. Saat meiltä käyttökoulutuksen sekä tuen koko aurinkopaneelien elinkaaren ajaksi. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

 

 

Aurinkoenergian käyttö kasvaa voimakkaasti – liity sinäkin joukkoon!

Aurinkoenergian käyttö on Suomessa voimakkaassa kasvussa. Vastoin yleistä luuloa aurinkoenergian tuotantopotentiaali on Suomessa erittäin hyvä, yhtä hyvä kuin Keski- ja Pohjois-Euroopan mailla. Pitkä ja valoisa kesämme kompensoi talviaikamme heikompaa tuottoa aurinkoenergian suhteen.

Aurinkoenergiaan sijoitetulle pääomalle voidaan luvata jopa 6–12 prosentin vuosituotto. Samalla oma aurinkosähköjärjestelmä on konkreettinen teko puhtaamman luonnon puolesta, sillä se on yksi ympäristöystävällisimmistä sähköntuotantomuodoista.

Meidän kanssamme aurinkopaneelijärjestelmän asennus ja käyttöönotto sujuu erittäin helposti ja yksinkertaisesti avaimet käteen -periaatteella.

Muista tämä! Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneelien työosuudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää myös tukea yritysten ja maatilojen aurinkoenergiainvestointeihin.

Olit missäpäin Suomea tahansa, me palvelemme.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 

Jätä yhteydenottopyyntö