Aurinkopaneelit taloyhtiöille ja yrityksille koko Suomeen

Aurinkopaneeleiden huippumerkkejä edustava Aurinkoteho on oikea taho toimittamaan aurinkopaneelit taloyhtiöllesi tai yrityskiinteistöösi, avaimet käteen -palveluna! 

Aurinkoteho Oy on kotimainen aurinkoenergian asiantuntija. Meidän tuotteillamme on pitkät takuut ja asennuksista vastaavat kokeneet kumppanit. Takanamme on jo 1000 asennuskohdetta ympäri Suomen. Meiltä löytyy aurinkosähkön uusinta teknologiaa edustavat voimalapaketit esimerkiksi kerrostaloihin, pieniin ja suuriin. Entä voiko rivitaloon asentaa aurinkopaneelit? Kyllä voi! Laaja tuotevalikoimamme mukautuu moneen. Tarjontaamme kuuluvat myös laadukkaat akkupaketit.

Kaikki tämä voidaan saada aikaan 0% rahoituksella!

Kysy lisää rahoituksesta tästä!

Miksi aurinkopaneelit taloyhtiöön tai yritykselle?

Sähkön hinnannousu on ollut tasaisen jatkuvaa, kasvua on tullut noin 5 % viimeisen 10 vuoden aikana. Omalla taloyhtiön aurinkovoimalalla kaikki asukkaat voivat säästää sähkölaskuissa, ja jos taloyhtiön asukkailla on energiayhteisö, voidaan paneeleilla tuotettu sähkö hyvittää yhteisön jäsenten sähkölaskuissa. 

Taloyhtiön hiilijalanjälki pienenee aurinkosähköllä, joka on 100-prosenttisesti uusiutuvaa. Aurinkopaneelijärjestelmä on myös moderni yhtiön arvoa nostava energiantuottotapa, joka vaikuttaa positiivisesti yhtiön imagoon ja toimii valttina asuntomarkkinoilla. 

Huoltovapaiden aurinkopaneeleiden käyttöikä voi olla jopa 30–40 vuotta. Kyseessä on siis pitkäikäinen hankinta, joka maksaa itsensä kyllä takaisin. 

Aurinkopaneelijärjestelmä-hankkeisiin saa tukea! Jos teidän taloyhtiössänne tai yrityksessänne on aurinkovoimalan hankkiminen suunnitteilla, me kerromme mielellämme lisää. 

Mitä maksaa aurinkopaneelit kerrostaloon? Ota yhteyttä, me kerromme:

  1. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi.
  2. Sovitaan mahdollinen veloitukseton kartoituskäynti tai käydään asiaa läpi puhelimessa.
  3. Tarjous ja sopimus.
  4. Asennus avaimet käteen -periaatteella, jopa päivässä (toimitus noin 2 viikon päästä sopimuksesta).

Kannattaako aurinkopaneelit hankkia? Kyllä, sillä säästöä syntyy satoja euroja!

Verkkoon kytkettävällä aurinkopaneelijärjestelmällä pystyy säästämään sähkölaskussa useita satoja euroja vuodessa. Myös ylijäävästä sähköntuotannosta maksetaan hyvää hintaa. Sähkön kustannusssäästöjen ohella vihreät arvot ovat tänä päivänä enemmän tapetilla kuin koskaan, ja aurinkojärjestelmä on juuri oikea, kustannustehokas keino viedä taloyhtiöiden ja yritysten toimintaa ympäristöystävälliseen suuntaan. 

Me toimitamme ja asennamme aurinkojärjestelmät kaiken kokoisiin kohteisiin, sähkönkulutuksesta riippumatta. Paneeleiden tuottoa saa seurattua näppärästi puhelimeen tai tablettiin ladattavalla sovelluksella. 

Toisin kuin ajatellaan, Suomen pimeä talvi ei estä tehokasta aurinkoenergian tuottoa. Kesäaika pitkine, valoisine päivineen kompensoi pimeää aikaa. Tuotantopotentiaali on itse asiassa Suomessa lähestulkoon sama kuin Keski-Euroopassa.

Miksi valita aurinkopaneelit taloyhtiöösi tai yritykseesi juuri meiltä?

Teemme aina perusteellisen mitoituksen kohteeseesi ja huomioimme kaiken tarpeellisen sähkönkulutuksesta olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään. 

Asennuksista vastaavat tarkoin valitsemamme yhteistyökumppanit. Heillä on todella monipuolinen ja pitkä kokemus erilaisista asennustöitä, mikä varmistaa töiden hoituvan huolellisin ottein. Käytössä ovat ainoastaan parhaat telineet, laitteet ja kiinnitysjärjestelmät. 

Asennustakuu meillä on 7 vuotta, ja edustamamme alan pioneerin Scanofficen aurinkopaneeleilla on pitkät materiaalitakuut. Lue lisää, miksi valita meidät aurinkosähkön toimittajaksi.

Lisäksi olemme harvoista, joka pystyy tarjoamaan teille rahoituksen 0% korolla! Tutustu lisää ottamalla meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö